Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. En fer servir els nostres serveis, acceptes l'ús de cookies.

Serveis

Prueba color 1
Infantil
Dins del dia a dia, sorgeixen conflictes que poden alterar el bon funcionament familiar. Servei adreçat a l'abordatge de diferents alteracions i dèficits del desenvolupament dels nostres infants.
Llegir més
Prueba color 2
Adolescents
Un dels períodes més estimulants i alhora complexos de la vida de cada individu és l’adolescència. Els sobtats i normals canvis del pas d’infant a adolescent, interfereixen en la dinàmica personal i familiar. Contínues readaptacions i reorganitzacions són molt necessàries en aquest període per part de tots els membres de la família. Des de Panakos volem donar-vos un cop de mà en aquesta etapa evolutiva del vostre fill o filla.
Llegir més
Prueba color 3
Famílies
En ocasions educar es converteix en una tasca plena de dubtes i inseguretats. Els temps canvien i adaptar-se a les noves demandes socials i personals dels nostres fills i les nostres pròpies, ens poden crear situacions de conflicte. Sense tenir solucions màgiques, us podem oferir un espai on acompanyar-vos al llarg d’aquest camí.
Llegir més
Prueba color 4
Col·laboracions
Al llarg de tots els anys que PANAKOS està en funcionament, s’han realitzat i es realitzen col·laboracions amb diferents entitats del poble.
Llegir més